قالب وردپرس افزونه وردپرس

قیمت ممبرین تصفیه آب شرکت معصومی

ممبران معصومی که با نام  نام اکوا در بازار معروف میباشد یکی از تولیدات شرکت اریا صنعت معصومی یا همان (ایران تصفیه )میباشد. این فیلتر تولید شرکت ایران تصفیه میباشدو یکی از منبران های خوش نام و به دلیل اینکه تولید داخل میباشد قیمت مناسی را هم داراست و در کوتاه مدت در میان مصرف کنندگان (فروشندگان و تعمیر کاران تصفیه آب خانگی )جای خوبی را برای خود پیدا کرده است ممبران معصومی را با نام منبران هم میشناسند که در تصفیه آب خانگی فیلتر مرحله چهارم مورد استفاده قرار میگیرد.

ممبران را قلب دستگاه  است و تمام  بیشترین فرایند تصفیه آب در این فیلتر (ممبران )انجام میشود. در این مرحله طیف وسیعی از ناخالصی ها شامل جامدات درون آب مانند نمک ،گچ ،گل ولای، باکتری و ویروس انگل، نیترات و غیره تا قطر ۰/۰۰۰۰۱ میکرن توسط ممبران که توسط فشار هیدرولیکی که توسط بوستر پمپ تامیین میشود حذف میشود. عمر مفید ممبران معصومی بستگی به مناطق و شرایط آب تعغیر میکند ولی معمولا در ابهای شهری (اب های لوله کشی ) میانگین یک و نیم  سال تا دوسال عمر مفید را دارا میباشند.

ممبران بیشتر در مدل های تصفیه آب خانگی در دو مدل پنجاه گالن و هفتادو پنج گالن طراحی و مورد استفاده قرار میدهند که برای یک خانواده سه تا چهر نفره پنجاه گالن کفایت میکند.

نکته اینکه در هنگام تعویض ممبران دقت فرماید که داخل هوزینگ (همان پوسته ای که ممبران در داخل آن جاگرفته شده است )کاملا شسته و تمیز باشد و در هنگام بیرون اوردن ممبران  ان را با دم باریک یا انبر دست کشیده و همان طور که به سمت بیرون میکشیم نیم دور هم میچرخانیم تا منبران به راحتی از جای خود بیرون اید.

فشار اسمزی ممبران اسمز معکوس

در ابتدا با مفاهیم زیر آشنا می شویم :

غشای نیمه تراوا : غشایی که نسبت به بعضی از اجزای محلول نفوذ پذیر و نسبت به سایرین غیر نفوذ پذیر است. مثل غشاهای سلولی و سلوفان.

Masoumi membrane filter water filtration system
Masoumi membrane filter water filtration system

اسمز : حرکت اجزاء از محلولی با غلظت بیشتر به طرف محلولی با غلظت کم تر.

اگر این حرکت را برای حلال در نظر بگیریم می شود، حرکت حلال از محلولی با غلظت حل شونده ی کم تر به سمت محلولی حاوی غلظت حل شونده ی بیشتر.

 

قیمت ممبران دستگاه تصفیه آب معصومی
قیمت ممبران دستگاه تصفیه آب معصومی

محلول ایزوتونیک : محلولی با فشار اسمزی یکسان در دو طرف یک غشای نیمه تراوا.

محلول هیپوتونیک : محلولی با فشار اسمزی ای کم تر از محلول هیپرتونیک که دارای فشار اسمزی بالایی است.

اگر لوله ی U شکل زیر را در نظر بگیرید:

حلال از بازوی سمت راست که دارای محلول رقیق است ( غلظت حلال بیشتر است ) به طرف محلول غلیظ ( محلول شامل آب و نمک ) واقع در بازوی سمت چپ، از طریق غشای نیمه تراوا در حال حرکت است. بنابراین رفته رفته مقدار آب در بازوی سمت چپ افزایش می یابد و محلول رقیق تر می گردد و سطح مایع در لوله بالاتر می رود. در این جا اختلاف فشار به صورت اختلاف ارتفاع در دو سمت بازو ایجاد می شود که به صورت فشار فشار اسمزیدر شکل ظاهر شده است. این فشاررا فشار اسمزی می نامند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *